Filters
Preferences
Zoek

Varkenswangentjes

€21,65 per kg

Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

    This product has a minimum quantity of 100
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Gratin

    Gratin

    €6,20 per kg €6,20 per kg

    Gratin dauphinois is een ovenschotel uit de traditionele regionale Franse keuken op basis van aardappelen en crème fraîche. De oorsprong van het gerecht is de historische regio van de Dauphiné die ook in de naam vermeld wordt.

    Afbeelding van Buikspek Duroc d'Olives

    Buikspek Duroc d'Olives

    €11,25 per kg €11,25 per kg

    Heerlijk stuk vlees afkomstig van de buik van het varken.

    Afbeelding van Varkenshaasje

    Varkenshaasje

    €19,25 per kg €19,25 per kg

    Het varkenshaasje is het edelste stuk van het varken. Dit langwerpige stuk varkensvlees bevat, niettegenstaande het een spier is, weinig bindweefsel.

    Afbeelding van Orloffgebraad

    Orloffgebraad

    €17,95 per kg €17,95 per kg

    Gebraad met hesp en kaas.

    Afbeelding van Hespengebraad Duroc d'olives

    Hespengebraad Duroc d'olives

    €12,95 per kg €12,95 per kg

    Hespengebraad is afkomstig van het heupstuk van het varken. Bij het bereiden dient men op te letten niet te lang te braden, want dan wordt het vlees iets droger.