Filters
Preferences
Zoek

Rosbief

€19,95 per kg

Een rosbief kan zowel afkomstig zijn van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil als van het bloemstuk of de muis. De rosbief wordt panklaar, dus zonder zeen, vlies of vet geleverd en dient gebraden te worden zodat het binnenste vlees nog rood blijft.

    This product has a minimum quantity of 50
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Varkenswangentjes

    Varkenswangentjes

    €21,65 per kg €21,65 per kg

    Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

    Afbeelding van Hespengebraad Duroc d'olives

    Hespengebraad Duroc d'olives

    €12,95 per kg €12,95 per kg

    Hespengebraad is afkomstig van het heupstuk van het varken. Bij het bereiden dient men op te letten niet te lang te braden, want dan wordt het vlees iets droger.

    Afbeelding van Boullie met been

    Boullie met been

    €9,95 per kg €9,95 per kg

    Soepvlees moet altijd gekookt of gestoofd worden omdat het minder mals is. Het wordt gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Ideaal als extra smaakmaker voor de bouillon van de soep.

    Afbeelding van Kippengyros

    Kippengyros

    €16,95 per kg €16,95 per kg

    Versneden en gekruid kippenvlees.

    Afbeelding van Kippenworst

    Kippenworst

    €13,75 per kg €13,75 per kg

    Braadworst bereid met 1% kippengehakt.