Gekookte vleesworst bereid met grof en fijngemalen varkensvlees en verrijkt met een subtiele toets van look. Afgevuld in oranje darm. Ideaal voor op de boterham of als tussendoortje.
Het varkenshaasje is het edelste stuk van het varken. Dit langwerpige stuk varkensvlees bevat, niettegenstaande het een spier is, weinig bindweefsel.
Heerlijke gehaktbereiding volgens recept van het huis.
Opgerold buikspek gepekeld met een natuurlijke kruidenmengeling en gevuld met een laagje artisanale mosterd met zaadjes. Ideaal voor op de boterham
Deze opgekuiste varkensrug wordt na het zoutingsproces omwikkeld in een vetplakje en een netmanteltje. Het drogings- en rookproces veroorzaakt de mooie goudgele kleur en de karakteristieke smaak van de Filet de Sax.
Vlees afkomstig van de buik van het varken. Na een proces van inzouting ondergaat het product een periode van rijping en wordt het vlees gerookt.