Filters
Preferences
Zoek

Hespengebraad Duroc d'olives

€12,95 per kg

Hespengebraad is afkomstig van het heupstuk van het varken. Bij het bereiden dient men op te letten niet te lang te braden, want dan wordt het vlees iets droger.

    This product has a minimum quantity of 100
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Gehakt

    Gehakt

    €10,35 per kg €10,35 per kg

    Gemalen vlees.

    Afbeelding van Buikspek Duroc d'Olives

    Buikspek Duroc d'Olives

    €11,25 per kg €11,25 per kg

    Heerlijk stuk vlees afkomstig van de buik van het varken.

    Afbeelding van Varkenswangentjes

    Varkenswangentjes

    €21,65 per kg €21,65 per kg

    Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

    Afbeelding van Varkensstoofvlees

    Varkensstoofvlees

    €11,50 per kg €11,50 per kg

    Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

    Afbeelding van Rosbief

    Rosbief

    €21,90 per kg €21,90 per kg

    Een rosbief kan zowel afkomstig zijn van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil als van het bloemstuk of de muis. De rosbief wordt panklaar, dus zonder zeen, vlies of vet geleverd en dient gebraden te worden zodat het binnenste vlees nog rood blijft.