Filters
Preferences
Zoek

Gratin

€6,20 per kg

Gratin dauphinois is een ovenschotel uit de traditionele regionale Franse keuken op basis van aardappelen en crème fraîche. De oorsprong van het gerecht is de historische regio van de Dauphiné die ook in de naam vermeld wordt.

    This product has a minimum quantity of 100
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Varkenswangentjes

    Varkenswangentjes

    €21,65 per kg €21,65 per kg

    Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

    Afbeelding van Kalkoenfilet Champignonsaus

    Kalkoenfilet Champignonsaus

    €18,55 per kg €18,55 per kg

    Sappîge kalkoenfilet in romige champignonsaus.

    Afbeelding van Bereid stoofvlees

    Bereid stoofvlees

    €20,95 per kg €20,95 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    Afbeelding van Vol au vent

    Vol au vent

    €16,95 per kg €16,95 per kg

    Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

    Afbeelding van Puree

    Puree

    €6,95 per kg €6,95 per kg

    Klassieke aardappelpuree.