Filters
Preferences
Zoek

Filet pur

€42,50 per kg

De filet pur of ossenhaas bevindt zich op de rug bij de lende van het rund. Uit deze runderfilet worden onder andere de chateaubriand, tournedos en filet mignon gesneden. In zijn geheel kan de filet pur als braadvlees bereid worden.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Varkenswangentjes

Varkenswangentjes

€21,65 per kg €21,65 per kg

Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

Afbeelding van Gehakt

Gehakt

€10,35 per kg €10,35 per kg

Gemalen vlees.

Afbeelding van Varkenshaasje

Varkenshaasje

€19,25 per kg €19,25 per kg

Het varkenshaasje is het edelste stuk van het varken. Dit langwerpige stuk varkensvlees bevat, niettegenstaande het een spier is, weinig bindweefsel.

Afbeelding van Jonge kaas

Jonge kaas

€18,95 per kg €18,95 per kg

Heerlijke Klaartjes kaas, bereid met 1% Noord Hollandse melk.

Afbeelding van Vol au vent

Vol au vent

€16,95 per kg €16,95 per kg

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.