Filters
Preferences
Zoek

Bereid stoofvlees

€20,95 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    This product has a minimum quantity of 100
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Puree

    Puree

    €6,95 per kg €6,95 per kg

    Klassieke aardappelpuree.

    Afbeelding van Konijn met bier

    Konijn met bier

    €31,50 per kg €31,50 per kg

    Konijn bereid volgens Vlaams recept.

    Afbeelding van Gratin

    Gratin

    €6,20 per kg €6,20 per kg

    Gratin dauphinois is een ovenschotel uit de traditionele regionale Franse keuken op basis van aardappelen en crème fraîche. De oorsprong van het gerecht is de historische regio van de Dauphiné die ook in de naam vermeld wordt.

    Afbeelding van Moussaka

    Moussaka

    €18,45 per kg €18,45 per kg

    Traditioneel Grieks gerecht op basis van aubergine.

    Afbeelding van Bereid gehakt

    Bereid gehakt

    €11,95 per kg €11,95 per kg

    Heerlijke gehaktbereiding volgens recept van het huis.