Filters
Preferences
Zoek

5 euro deal

€5,00 per stuk
0

    0

    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend

    0

    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Gehakt

    Gehakt

    €10,35 per kg €10,35 per kg

    Gemalen vlees.

    Afbeelding van Préparé

    Préparé

    €14,75 per kg €14,75 per kg

    Fijn gemalen mager rundsvlees gemengd met saus.

    Afbeelding van Bereid stoofvlees

    Bereid stoofvlees

    €20,95 per kg €20,95 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    Afbeelding van Filet de Sax

    Filet de Sax

    €29,95 per kg €29,95 per kg

    Deze opgekuiste varkensrug wordt na het zoutingsproces omwikkeld in een vetplakje en een netmanteltje. Het drogings- en rookproces veroorzaakt de mooie goudgele kleur en de karakteristieke smaak van de Filet de Sax.

    Afbeelding van Vleessalade

    Vleessalade

    €15,25 per kg €15,25 per kg

    Salade voor op de boterham op basis van vlees en een lekker sausje.